Betalingsalternativer

Betaling

Kortbetaling:

Kunden kan betale med de fleste bankkort/kredittkort. Velg ønsket betalingsmåte og følg instruksjonene. Varene sendes Kunden samme eller påfølgende dag (hverdager) og Knut Ødegaard & Co tar ingen ekstra avgift ved bruk av disse kortene. Kortbetalinger håndteres av Klarna.

Faktura:

Selskapet tilbyr betaling med faktura via Selskapets samarbeidspartner Klarna. Når kunden velger å betale mot faktura kan Klarna velge å gjennomføre en kredittopplysning på kundens personnummer. Det skjer også en kontroll mellom ditt personnummer og din adresse i folkeregisteret via Klarnas system. Dersom kunden ønsker å få varene til en annen adresse enn adressen i Folkeregisteret må kunden velge et annet betalingsalternativ da Klarna kun godkjenner levering til adressen som er registrert i Folkeregisteret. Det påløper ngen fakturaavgift tilkommer. Betalingsvilkår er 14 dager. Ved forsinket betaling vil et purregebyr påløpe ifølge lovbestemte regler. 

Delbetaling:

Selskapet tilbyr delbetaling i samarbeid med Klarna.  Kunden kan når som helst under delbetalingsperioden velge å betale hele den gjenstående gjelden. Kunden søker om delbetaling i kassen i forbindelse med kjøp og kunden får en tilbakemelding på om Klarna godkjenner bestillingen. Levering av varer mot delbetaling skjer kun til kundens registrerte adresse hos Folkeregisteret og Klarna sender en kontoavtale hjem til kunden i etterkant av bestillingen. Kunden må kontrollere at informasjonen stemmer og skriv under avtalen og returnere den til Klarna ifølge avtale. Kundens søknad kommer til å medføre en kredittvurdering. Se også Klarnas kontovilkår.

Allmenne kontovilkår->

Vipps:

Kunden kan betale med Vipps i kassen. Følg instruksjonene i kassen. Kunden må ha en Vipps-konto for å kunne benytte deg av betalingsmåten. Kontakt din bank for å skape en Vipps-konto dersom kunden ikke har Vipps men ønsker å betale via Vipps.